nätdejt vem

efter feed-back, de flesta uppskattar att du värderar deras åsikt och att du är beredd att öppna upp dig med något sådant för dem. Så är det dags att skriva om din presentation ordentligt. Dessutom får du också ett intressant samtalsämne till dejten, som kommer göra att din nätdejt kommer att rättfärdiga och förstärka sitt gillande och val av dig. Gratis videoträning (på engelska Dubbla ditt sociala självförtroende på 5 minuter.

Din dejt kommer bli besviken på dig och i värsta fall helt avtänd. Istället för att prata om abstrakta egenskaper som att du är social, rolig, äventyrlig och intelligent, skriv om saker du gillar att GÖRA och faktiskt GÖR som lyfter fram dina personliga egenskaper på ett konkret sätt. Tänk till exempel på aktiviteter, intressen och platser som den typen av person kan tänkas ha gemensamt med dig och försök få med det i din presentation. Den är förmodligen det första personen som läser din profil ser, vilket gör att den är viktig för att ge ett bra första intryck. Gör något du alltid velat göra, även om du inte vågar! Har du någon gång suttit i timmar och försökt skriva ihop en bra presentation om dig själv på en nätdejtingsida, och ändå inte blivit nöjd? Eller kanske tycker du att det är så jobbigt att du inte skrivit någonting? Skriv hellre för lite än för mycket Låt dina läsare fylla ut den underliggande meningen i presentationen själva, om de gillar din profilbild så kommer de med största sannolikhet fylla i den uteblivna informationen med positiva saker i enlighet med haloeffekten. . Krossa jobbig självmedvetenhet med den nya "OFC-metoden". Fråga andra efter feed-back för att hålla koll på det här då det är lätt att bli hemmablind med sina egna texter.

Videokursen ger dig färdigheter som gör att du kommer bli mer attraktiv på nätet samt få fler svar av de tjejer du skriver till, istället för att slösa din tid med att skriva till massa tjejer med en halvdan dejtingprofil. Skriv om saker du gillar att göra. Om din presentation liknar dem, då är den antagligen inte annorlunda nog för att du ska märka ut dig i den stora massan av nätdejtingprofiler.